Зимска школа програмирања и дизајна за средњошколце

Институт за модерно образовање

Институт за модерно образовање Вам препоручује бесплатну Зимску школу програмирања и дизајна - ИТ ФЕСТ 2024. Искористите прилику да на интересантан и другачији начин сазнате све што Вас занима о програмирању и дизајну и добро се забавите.

Тема овогодишњег фестивала:

Вештачка интелигенција – шта нас чека у будућности?

Позивамо ученике да учествују у бесплатној Зимској школи програмирања и дизајна за средњошколце – ИТ ФЕСТ 2024, која ће ове године бити одржана онлајн у периоду од 29. јануара до 2. Фебруара.


Пријаве су бесплатне (ЛИНК!)

Све што треба да урадите јесте да се пријавите на време и закорачите у узбудљив свет ИТ-ја.

Од предавача који су своје каријере изградили у великим компанијама сазнаћете све о успону и паду криптовалута, које су најперспективније и најтраженије ИТ позиције, шта значи бити лидер и како да осмислите и тестирате своју идеју за дигитални бизнис.

Уколико сте маштали о томе да сами направите видео-игрицу или креирате свој сајт, на радионицама ИТ ФЕСТ-а пружиће вам се прилика да остварите своје снове. Поред тога, научићете како да напишете свој први програмски код, обрадите фотографије, креирате сопствени Mockup и још много тога.

Овогодишњи ИТ фест биће посвећен и вештачкој интелигенцији. Будући да ИТС прати сва најмодернија достигнућа из области информационих технологија, ове године ће се на ИТ фесту у највећој мери посветити баш теми вештачке интелигенције. Kако се ова област развија великом брзином, испратићемо трендове – каква су предвиђања, али и који су то изазови и проблеми.

Учешће је бесплатно, а сва предавања и радионице биће одржани онлајн.

Линк за пријаве је ОВДЕ.

Да бисте учествовали у Зимској школи програмирања и дизајна, потребно је да се пријавите како бисте добили мејл за праћење предавања и радионица.