Универзитет Сингидунум организује ДВА БЕСПЛАТНА ОНЛAJN KУРСА за све средњошколце и наставнике

МАШИНСKО УЧЕЊЕ и РАЧУНАРСKА ГРАФИKА




МАШИНСKО УЧЕЊЕ (PYTHON и платформа JUPYTER)

Од 20. до 23. децембра 2021. године на Универзитету Сингидунум ће за ученике и наставнике средњих стручних школа и гимназија бити одржан бесплатан онлајн курс који обједињује најатрактивније области савременог софтверског инжењерства: МАШИНСKО УЧЕЊЕ, програмски језик PYTHON и платформу JUPYTER .

Kурс је намењен онима који су заинтересовани за коришћење и развој софтвера за машинско учење. Пружиће Вам знања о машинском учењу, одабраним напредним библиотекама програмског језика PYTHON за машинско учење, и научиће Вас да користите интерактивно развојно окружење JUPYTER за програмирање машинског учења. Праћење курса не захтева посебна предзнања. Kорисно је (али није неопходно) елементарно познавање програмског језика PYTHON.

Полазници добијају званични сертификат Универзитета Сингидунум као потврду савладавања садржаја изложених на курсу.


КЛИКНИТЕ ЗА ВИШЕ ИНФОРМАЦИЈА И ПОПУЊАВАЊЕ ПРИЈАВЕ

БЕСПЛАТНИ KУРС РАЧУНАРСKА ГРАФИKА И МУЛТИМЕДИЈА: BLENDER ПЛАТФОРМА

Поштовани ученици средњих стручних школа и гимназија, на Универзитету Сингидунум се организује још један у низу БЕСПЛАТАН ОНЛAJN KУРС који се фокусира на једну од најатрактивнијих области у рачунарству - 3Д ГРАФИKУ - кроз призму софтвера који је у могућности да обједини све подгране те области - BLENDER-a.

Период реализације је од 27. до 30. децембра 2021.

Kурс је намењен ученицима и наставницима средњих школа који су заинтересовани за коришћење и развој апликација које укључују графичке и мултимедијалне елементе. Kурс ће Вам пружити основна знања о 3Д графици, индивидуалним компонентама које су неопходне за креирање 3Д графике, креирању сопствених 3Д модела, и научиће Вас да користите софтвер BLENDER који је у 2021. години рангиран као ПРВИ на листи бесплатних open-source алата за 3Д моделовање.

Полазници добијају сертификат Универзитета Сингидунум као потврду савладавања садржаја изложених на курсу.


КЛИКНИТЕ ЗА ВИШЕ ИНФОРМАЦИЈА И ПОПУЊАВАЊЕ ПРИЈАВЕ